Blikkenslager - lokalt blikarbejde på Fyn

Skal du have udført blikarbejde, anbefaler vi, at du benytter en professionel blikkenslager til opgaven, så du sikrer dig, at arbejdet lever op til alle gældende betingelser samtidigt med, du får en løsning, der både er holdbar og pæn at se på.​

Benyt os som blikkenslager

​Med vores mange års erfaring som blikkenslager kan vi hjælpe dig med en skræddersyet løsning på blikarbejde, som vil matche dine ønsker og behov.

Vi udfører både små og store opgaver som blikkenslager - herunder i forhold til:

  • lister til vinduer
  • facadeinddækning
  • beklædning af porte
  • beklædning af kviste
  • inddækning af skorstene
  • udskiftning af tagrender
  • andre opgaver i zink og kobber

Det er kun din fantasi, der sætter grænser for blikarbejdet, men vi kan tage udgangspunkt i dine ideer og hjælpe dig videre til det endelige resultat med inspiration og vejledning, når du benytter os som blikkenslager.

Gevinst for dig og miljøet

​Hos Otterup VVS ApS har vi stort fokus på nytteværdien af vores arbejde som blikkenslager samt på miljøvenlige produkter og løsninger.

Vi ønsker at skabe en VVS-løsning, der giver dig større velvære i dagligdagen. Dette vil i langt de fleste tilfælde blive en gevinst for både din økonomi og miljøet.

Vi er medlem af DS Håndværk & Industri samt VVS Mester, der er en kæde af autoriserede VVS-installatører i hele Danmark, som stiller høje krav til uddannelse, kvalitetssikring og kapacitet i forhold til arbejdet som blikkenslager og VVS-installatør.

Det er din garanti for et rigtig godt resultat - hver gang du benytter os som autoriseret VVS-installatør og blikkenslager.

Kontakt din lokale blikkenslager i dag

Ring til din lokale blikkenslager på Nordfyn i Otterup i nærheden af Odense og Midtfyn på telefon 64 82 17 67 eller skriv til vores e-mail info@otterup-vvs.dk, når du skal have udført blikarbejde.

​Otterup VVS ApS

CVR:29612145

​Langelinie 11

5450 Otterup