VVS-installatør med fokus på kvalitet

​Otterup VVS ApS har siden etableringen i1967 lagt vægt på kvalitet, service og miljøvenlighed.

VVS-installatør med stor erfaring

John Nymand Rasmussen, der i dag driver VVS-firmaet, overtog Otterup VVS ApS i 1999, efter han havde været svend i virksomheden i fem år. Hans store ekspertise inden for vedvarende energi og energioptimering er to af virksomhedens stærke sider i dag. Vi etablerede det første jordvarmeanlæg i 2005 og har siden etableret anlæg på hele fyn.

VVS´er med vokseværk

Firmaet har igennem tiden vokset sig større og haft  flere ansatte. Vi har uddannet lærlinge, som vi sikrede en alsidig uddannelse med mange forskellige arbejdsopgaver.

Kvalitet i højsædet

Otterup VVS ApS er din professionelle sparringspartner inden for alle former for VVS-arbejde. Vi har vi stort fokus på nytteværdien af vores arbejde samt på miljøvenlige produkter og løsninger. Vi ønsker at skabe en VVS-løsning, der giver dig større velvære i dagligdagen.

"Kvalitetsløsninger der giver gevinst for både din økonomi og miljøet."

VVS-installatør der er på forkant med udviklingen

Vi forsøger at være på forkant med udviklingen med diverse kurser. Det betyder, at du altid har en fagmand ved hånden, der kan rådføre og udfordre dig i dine beslutninger.

Garanti ved alt VVS-arbejde

Vi er medlem af DS Håndværk og Industri og dermed dækket af VVS-Garanti ordningen. Derudover er vi medlem af VVS Mester, som stiller høje krav til uddannelse, kvalitetssikring og kapacitet.

Tværfagligt samarbejde

Vi samarbejder gerne med andre håndværkere for at få dit byggeprojekt gennemført så hurtigt som muligt. Vi har til huse i Otterup nær Odense på Fyn, men vi køre også gerne udenfor øen og hjælper med vvs-opgaver.

Lokal VVS´er med stor rækkevidde

Vi udfører mange VVS-opgaver lokalt i Otterup, Kerteminde, Bogense, Søndersø, Munkebo og Odense. 

Kontakt os via kontaktformularen eller på info@otterup-vvs.dk

​Otterup VVS ApS

CVR:29612145

​Langelinie 11

5450 Otterup