​Solvarme » Sonnenkraft

​Optimale solvarmeløsninger

Det er vores vision at gøre solenergi tilgængelig for alle. Vi har udviklet høj teknologiske solvarmesystemer i mange år og inviterer dig hermed ind i SONNENKRAFT’s verden.

Med et bredt og varieret udvalg af solvarmeprodukter kan SONNENKRAFT tilgodese et hvert varmebehov og tilbyde systemløsninger til alle typer af varmeanlæg.

​Armaturer & Batterier » Enjoy Water fra Grohe

​Vandeksperter anbefaler GROHE

Virksomhedens nye internationale reklamekampagne indeholder udtalelser fra en række vandeksperter. Fælles for dem alle er en professionel tilknytning til vand og stor autoritet inden for deres område. Fra surfere og springvandsarkitekter til fotografer og præsidenten for Islands Geologiske Selskab – alle disse vandeksperter støtter op om GROHE med rammende udtalelser om deres egne erfaringer med vand.

​Køkkenbatterier » Illusion fra Damixa

​Nu er den der - nu er den væk!

Damixas illusion-serie er det ultimative inden for minimalistisk design til dit hjem. Rene, lige linier er designmæssigt meget fordelagtigt i forbindelse med ethvert bo- og levemiljø. Nøglen til dette er minimalistisk design, og udtrykket "mindre er mere" er noget af det første man tænkerne på, når man ser på nutidens mest succesfulde designkoncepter.

​Otterup VVS ApS

CVR:29612145

​Langelinie 11

5450 Otterup